[:cs]Úklid je nezanedbatelnou nákladovou položkou většiny firem. Pokud tvoří pracovní síly na úklid 60-65% vašich nákladů, jejich snížení bude znamenat významnou úsporu financí. Představíme si, jakým způsobem snižuje společnost Tennant náklady firem se svými spolehlivými a účinnými technologiemi.

Zapomeňte na úklid s kbelíkem a mopem

Moderní zařízení značky Tennant zajistí rychlý a velmi účinný úklid, který nevyžaduje neustálé zastavování pro namočení mopu nebo vyčištění větších nečistot. Úklidová četa tak může postupovat bez zbytečného zdržování a plynule uklidit daný prostor podstatně rychleji a s větší kvalitou než při ručním uklízení. Nádrže na vodu i čistící, prostředky není potřeba tak často naplňovat, čímž se rovněž ušetří mnoho řasu.
Zaměstnanci se se stroji naučí rychle pracovat, jelikož vyžadují jen minimum zaškolení a navíc zde mají k dispozici přehledný Pro-Panel ™, který integruje celou řadu ovládacích prvků do intuitivního rozhraní dotykové obrazovky. Obrazovka pomáhá zaměstnancům efektivně a jednoduše splnit jejich úkol. Údržba samotných strojů není náročná, oblast údržby lze rychle rozpoznat díky žlutým dotykovým bodům a prostřednictvím technologie Insta-Fit™ Brush Adapter se sníží čas i úsilí při výměně kartáčů.
Stroje disponují také technologií FaST®Foam-activated Scrubbing Technology, jedná se o aktivní režim drhnutí, který automaticky smíchá čistící chemii s vodou a vzduchem, čímž vzniká pěna, která se využije pro efektivní čištění.[:]